Menu

Casa de vacanta tip A frame

Casa de vacanta tip A frame e solutia ideala pentru zonele montane ori reliefe cu peisaje si locatii spectaculoase.

O astfel de casa de vacanta iese in evidenta într-un mod placut, iar mediul in care o construiesti ii poate da un luciu si mai puternic.

De cativa ani sunt la moda si in Romania acest tip de construcții, atat pentru aspectul lor foarte modern cat si pentru confortul oferit.

aframe1

Noi putem sa va proiectam si executam cu profesionalism acest tip de case de vacante, folosind doar materiale eco friendly cu natura cat si cu omul in sine. Ne place sa executam proiecte ce pun un mare accent pe natura, sustenabilitate si evident eficienta energetica, cu un consum redus de resurse pentru a incalzi spatiul locativ.

Avem mai multe proiecte deja implementate, va prezentam mai jos o galerie foto si video cu portofoliul nostru "making of (in constructie)".

 

Va recomandam sa alegeti acest stil de constructie cu o suprafata potrivita pentru numarul mediu de oaspeti / membrii ai familiei, avand in vedere ca acest stil de casa de vacanta se potriveste foarte mult cu modul de viata outdore, adica afara in natura.

In interior aceste case sunt gandite pentru dormit precum si petrecut timp impreuna in livingul de regula cu tavan inalt, iarna la un semineu.

Cum se spune printre proiectanti, o casa buna e doar un accesoriu la gradina / padurea / peisajul pe care il are. Nu uitati sa va bucurati de natura si toata energia ce o ofera ea.

 

Casele sustenabile sunt construite pentru a dura. În zilele noastre, durata de viață a unei case standard este de 80 de ani.

O casă sustenabilă, însă, va „trăi” mult mai mult, peste 100 de ani, iar asta rezultă din tipul de materiale folosite – mai durabile – și atenția acordată execuției.

Un exemplu de proiect A frame il aveti pe urmatorul link - AICI

aframe2

De design interior nu pomenim nimic, fiecare persoana are gusturile lui asa ca pentru asa ceva cel mai bine e sa discutati cu specilistii nostri ce va pot indruma in acest sens.

Pentru mai multe raspunsuri la intrebarile pe care poate le aveti, va stau la dispozitie aproape non stop :)

Va rog sa ma contactati telefonic sau pe eMail pentru orice ganduri, preturi sau probleme legate de constructiile acestor case.

 

Date de contact:
Cristian Covaciu – Fondator Casa Forte Group
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Telefon: 0733931421 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in