Menu

Tehnologia de constructie

 

Legislatia europeana actuala, precum si noile cerinte ale pietii necesita o atentie din ce in ce mai ridicata atat in timpul proiectarii, cat si in executarea constructiilor.
Niveluri mai ridicate de eficienta energetica, prevenirea puntilor termice, etanseitatea aerului, aspecte legate de mediu si altele reprezinta provocari pentru multe sisteme de constructie traditionale.

Aflati in mijlocul unei lumi in continua miscare, echipa noastra este pregatita sa va ofere cele mai bune solutii. Sistemul de constructii cu panouri sandwich SIP, reprezinta o noua generatie de cladiri pe structura de lemn.

Panoul sandwich este format din doua placi de OSB de 15 mm sau la cerere de 12 mm, si un miez izolator, care poate fi alcatuit din polistiren expandat auto-stingator EPS, grafit NEOPOR sau PIR.

Rezultatul procesului de productie este un PANOU SANDWICH STRUCTURAL, care se caracterizeaza prin proprietati excelente de izolare termica, densitate in vrac redusa si rigiditate structurala ridicata.

Panourile sunt fabricate in diferite grosimi, astfel incat utilizarea lor va acoperi o gama diversificata de nevoi.

Ele pot fi folosite ca si podele, pereti perimetrali, pereti despartitori si acoperisuri.

Sistemul de constructie al panourilor SIP este inclus in categoria cladirilor din lemn, dar datorita proprietatilor sale de izolare termica, depaseste semnificativ cladirile din lemn cu cadru conventional.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in